Medewerker Mobiel Team
  • Contract: vervangingscontract
  • Opleiding: Bachelor in de humane wetenschappen
  • Jobtime: 38u
Bedrijfsvoorstelling

 

Het Universitair Psychiatrisch Centrum Sint-Kamillus te Bierbeek bestaat uit een psychiatrisch ziekenhuis, een psychiatrisch verzorgingstehuis en een polikliniek. Het behoort tot de v.z.w. Provincialaat der Broeders van Liefde.

In het kader van de vermaatschappelijking van de zorg volgens art. 107 bouwden we een Mobiel Team GGZ uit.

 

Functie

Binnen een multidisciplinair team begeleid je cliënten in hun leefomgeving. Je begeleidt de cliënt in het dagelijks functioneren en ondersteunt deze samen met de collega’s op moeilijke momenten. Je creëert een gemeenschappelijke agenda die gericht is op het bereiken van de gestelde doelen. Je bouwt mee aan het netwerk van de cliënt. Dit alles gebaseerd op de keuzes van de cliënt.

Je staat met het team ook in voor bemoeizorg bij mensen met een zorgwekkende psychiatrische en/of verslavingsproblematiek die weigerachtig staan tegenover hulpverlening. Doel van de begeleiding is het toeleiden van de cliënt naar bestaande vormen van hulpverlening.

Je werkt samen met relevante partners in het netwerk om via gedeelde zorg te komen tot structurele oplossingen voor de problemen waarmee de doelgroep te kampen heeft.

Je draagt bij tot de deskundigheidsbevordering en ondersteuning van medewerkers van het team en van andere organisaties die de doelgroep bereiken.

Profiel

Je hebt minimaal een bachelor diploma in de humane wetenschappen, bij voorkeur (psychiatrisch) verpleegkundige.

Ervaring in de GGZ, de verslavingszorg, bemoeizorg en/of herstelgericht werken strekt tot aanbeveling.

Je bent bereid om actief te zijn binnen een netwerk van diensten en voorzieningen uit verschillende sectoren en lijnen.

Tegenover cliënten en collega’s ben je respectvol en betrouwbaar, in je werk gedreven en creatief. Je slaagt erin correct te registreren en rapporteren.

Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.

Je draagt op een positieve wijze bij tot de waardengerichtheid van onze organisatie en hebt respect voor de Christelijke inspiratie ervan.

Aanbod

Een boeiende functie met afwisseling en verantwoordelijkheid binnen een dynamisch team.

Een vervangingsovereenkomst (in het kader van moederschapsbescherming) met toepassing van de officiële ziekenhuisbarema’s.

Tewerkstelling van 100%

Standplaats: Oudebaan 293, 3000 Leuven.

Bijkomende informatie

Voor bijkomende informatie rond de werking van het mobiel team kan je steeds contact opnemen met dhr. Mathias Dekeyser (teamleider), 0474 742 204, mathias.dekeyser@fracarita.org.

Solliciteren kan door jouw gemotiveerd schrijven met curriculum vitae vóór 31 maart 2019 aan ons te bezorgen.

Steffen Gennez
HR-medewerker
contact img016.45.27.91