Psychiatrisch verpleegkundige (nacht)
  • Opleiding: Verpleegkunde
  • Jobtime: 19u
Bedrijfsvoorstelling

Het Universitair Psychiatrisch Centrum Sint-Kamillus te Bierbeek bestaat uit een psychiatrisch ziekenhuis, een psychiatrisch verzorgingstehuis en een polikliniek. Het behoort tot de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde.

Vanuit onze missie "Geïnspireerd en verbonden! In beweging met mensen" zorgen we dagelijks met meer dan 650 medewerkers voor het welzijn van onze patiënten en bewoners.

UPC Sint-Kamillus is trouwens verkozen tot ziekenhuis van het jaar 2019... een erkenning waar we best fier op zijn.

Functie

Voor onze afdeling CR1 - behandelafdeling voor patiënten met verworven hersenletsel, met nadruk op verwardheid en desoriëntatie- zijn we op zoek naar een PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (NACHT)

De verpleegkundige bij U.P.C. Sint-Kamillus verleent integrale zorg (verpleegkundig en psychosociaal) op maat. Je werkt steeds met het oog op het herstellen, behouden of verbeteren van de psychische gezondheid van de patiënt/bewoner en streeft daarbij naar het maximaliseren van de zelfredzaamheid en het optimaliseren van de kwaliteit van leven.

Je voert de toegewezen verpleegkundige handelingen, opgenomen in het behandelplan, correct uit;

De verpleegkundige informeert en ondersteunt de patiënt/bewoner en zijn familie;

Je draagt zorg voor de administratieve taken.

Profiel

Je behaalde het diploma van bachelor verpleegkunde of van Hoger Beroepsonderwijs (HBO5) en bent houder van een visum om het beroep te mogen uitoefenen;

Je hebt kennis van de ziektebeelden (psychisch en somatisch);

Je bezit kennis van de medische materialen en technische handelingen.

Aanbod

Wij bieden je een deeltijdse overeenkomst (19/38) met veel afwisseling, in een collegiaal team;

Je wordt vergoed volgens de wettelijke ziekenhuisbarema's (volgens IFIC functie 6270 Verpleegkundige in een psychiatrische eenheid /centrum) met daarnaast een aantal extralegale voordelen zoals gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eigen bedrijfsrestaurant, ...;

Ons ziekenhuis is vlot bereikbaar en biedt ruime parkeermogelijkheid.

Bijkomende informatie

Wil je meer informatie over de afdeling en de werking dan kan je contact opnemen met afdelingshoofd Karel Claessens (016.45.29.71 of karel.claessens@fracarita.org)