Coördinator Huntingtonproject
3
  • Contract: 2
  • Opleiding: Master in de klinische psychologie
  • Jobtime: 30%
Bedrijfsvoorstelling

Zorggroep Sint-Kamillus biedt geestelijke gezondheidszorg aan voor specifieke doelgroepen met sterke aandacht voor vermaatschappelijking vanuit een herstelgerichte benadering. We beschikken over een erkenning als psychiatrisch ziekenhuis met 385 bedden en plaatsen en als psychiatrisch verzorgingstehuis met 120 bedden op drie campussen.Naast een ziekenhuis- en een woonfunctie bieden we ook zorg aan via diverse mobiele teams die actief zijn in de thuiscontext en zo hun expertise inzetten in het bredere werkveld. Mensen met een psychische kwetsbaarheid kunnen terecht in ons  ontmoetings- en activiteitencentrum. Daarnaast werken we initiatieven uit betreffende wonen op de campus en in de maatschappij.  

Vanuit onze missie "Geïnspireerd en verbonden! In beweging met mensen" zorgen we dagelijks met meer dan 650 medewerkers voor het welzijn van onze patiënten en bewoners.

Zorggroep Sint-Kamillus is trouwens verkozen tot ziekenhuis van het jaar 2019... een erkenning waar we best fier op zijn. Zorggroep St. Kamillus behoort tot de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. 

Functie

Voor de doelgroep Cerenah zoeken wij een:

COÖRDINATOR HUNTINGTONPROJECT

Het Huntingtonproject is een project dat met een riziv conventie residentiële en thuiszorg organiseert  voor personen met de ziekete van Huntington organiseert.
Als coördinator van het samenwerkingsverband voor de residentiële opvang van personenen met de ziekte van Huntington, coördineer je de samenwerking / afstemming tussen ale betrokken voorzieningen. Dit impliceert: organiseren van opleidingen, overleg, rapportage naar de overheid en het zoeken naar oplossingen voor noden en moeilijkheden.

Profiel
  • Je behaalde een Master in de klinische en gezondheidspsychologie;
  • Je hebt relevante ervaring in een psychiatrische setting, bij voorkeur Niet aangeboren Hersenletsel;
  • Je hebt een uitgebreide interesse en kennis van neuropsychologie;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en houdt ervan om mensen te inspireren.
Aanbod
  • Wij bieden je een deeltijds contract (30%) van bepaalde duur (3 maanden) met mogelijkheid tot verlenging, in een collegiaal team;
  • Je wordt vergoed volgens de wettelijke ziekenhuisbarema's (IF-IC: 5070 Psycholoog; cat. 16) met een aantal extralegale voordelen zoals gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eigen bedrijfsrestaurant, ...;
  • Ons ziekenhuis is vlot bereikbaar en biedt ruime parkeermogelijkheid.

 

Bijkomende informatie

De selectieprocedure bestaat uit een evaluatie van de motivatiebrief en curriculum vitae. Een gesprek met de doelgroepcoördinator CERENAH en een HR Medewerker én een tweede gesprek met de Algemeen directeur.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie telefonisch contact opnemen met dhr. Guy Lorent, doelgroepcoördinator CERENAH - 016 452 976

Solliciteren kan door jouw gemotiveerd schrijven met curriculum vitae voor 31 januari 2020 in te geven.