Kok
5
  • Contract: 1
Bedrijfsvoorstelling

Zorggroep Sint-Kamillus biedt psychiatrische (crisis)opvang en behandeling op korte, middellange en lange termijn aan volwassenen met een psychiatrische aandoening, een niet-aangeboren hersenletsel, een verstandelijke beperking in combinatie met een psychiatrisch ziektebeeld en het statuut van internering.       

Functie

Je bereidt, samen met je collega's van de voedingsdienst, smaakvolle en evenwichtige maaltijden voor onze patiënten, bewoners en medewerkers. Je houdt daarbij rekening met hygiënische, voedings- en HACCP normen.

Je voornaamste taken:

  • maaltijden bereiden;
  • maaltijdverdeling;
  • toezicht houden op het volgen van de procedures en de werking van de toestellen. 
Profiel
  • Je hebt kennis van culinaire technieken;
  • Je kent de gebruikte recepten;
  • Je kan werken met de keukentoestellen in een grootkeuken;
  • Je kent de regels en procedures inzake hygiëne en het naleven van de HACCP normen.

De kernwaarden die de medewerkers van Zorggroep Sint-Kamillus typeren zijn:

  • Samenwerken (teamspirit);
  • Mensgericht (met oog voor onze patiënten en bewoners);
  • Voelt zich verantwoordelijk en neemt spontaan verantwoordelijkheid op;   
  • Leergierig (is bereid om zich professioneel te blijven ontwikkelen).

Onze koks zijn daarnaast ook:

  • Flexibel (helpen de dienst en elkaar uit de nood waar nodig);
  • Communicatief vaardig.  
Aanbod
  • We bieden je een voltijdse overeenkomst van onbepaalde duur;
  • Het loon is dat van de kok (Ific functie 2671), van €13,23 tot €17,73 (aangevuld met vergoedingen voor feestdag- en weekenddiensten);
  • Enkele extralegale voordelen zoals gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eigen bedrijfsrestaurant, ... 

 

Bijkomende informatie
  • Voor meer informatie mag je contact opnemen met Dhr. Patriek Elebaut, 016.45.26.52;
  • De procedure bestaat uit een selectie op basis van het CV en de motivatiebrief en een selectiegesprek (in de loop van de eerste helft van maart) met een HR-medewerker en het diensthoofd van de voedingsdienst;
  • Solliciteren kan tot en met 23/02/2020